Beta Bits. Projecten die wachten op jouw hulp.

Deze Beta Bits zijn klaar om van start te gaan, maar het team is nog niet compleet.
Kijk of er een Bit voor jou tussen zit. Of zoek op vacatures.

Baas over eigen mail logo
Studenten worden door universiteiten en hogescholen massaal uitverkocht aan Google door hun mail daar "goedkoop" te hosten. We willen uitbesteding van diensten in kaart brengen en terugdraaien.
Privacy Café
Een CryptoParty tour door Nederland met BOF vrijwilligers.

Bits. Projecten die nu lopen of afgerond zijn.

Deze Bits zijn al van start gegaan. Zoek je inspiratie of wil je weten waar we nu aan werken?

Systeembeheer bij Bits of Freedom
Betrouwbaar, beschikbaar en goede beveiliging van informatie zijn fundamenteel bij het systeembeheer bij Bits of Freedom. Help jij ons met het dagelijkse systeembeheer?
BitLabs is mooi maar kan beter. Het development team werkt aan de software achter BitLabs.
Je gegevens staan in duizenden databanken. Weet jij wie wat van je weet? Maak met PIM je brief en vraag het ze!
Bijna iedere dag publiceert de overheid stukken over internetvrijheid. We hebben een scraper die op basis van trefwoorden die stukken in een RSS-feed zet. Help jij die verbeteren?
Bits of Freedom gebruikt veel foto's voor haar website. Het is goed om die geregeld af te wisselen. Laten we een collectie hoge kwaliteit CC-licensed foto's verzamelen of maken!
De jeugd heeft de toekomst. Daarom willen we internetvrijheid bij de jeugd introduceren. Deze Bit zal een lespakket over internetvrijheid voor middelbare scholen ontwikkelen.
Vrijwilligers willen wel bijdragen aan BitLabs. Maar dan moet in één keer duidelijk zijn hoe BitLabs werkt. Deze Bit maakt een aantrekkelijke video waarin dat wordt uitgelegd.
Een toolbox met onmisbare sites en software voor beschermers van internetvrijheid. Alle tools die je nodig hebt om je vrijheid en privacy online zelf te beschermen.